Wil jij ook een samenwerking met ons?

Het voordeel van samenwerken?

Veel clubs hebben moeite hun clubkleding goed op orde te hebben en te houden, waardoor ze vaak het overzicht verliezen. Ons kledingregistratie systeem bied hierin de oplossing!
Een kledingbedrijf die met ons samen werkt krijgt gratis reclame en je eigen klanten kunnen gemakkelijk bestellen vanuit hun eigen portaal.

Ons voorstel

Wij zetten het logo van jullie bedrijf, met link naar de website, als samenwerkende partij op onze website. En we nemen je bedrijf mee in onze nieuwbrief en overige uitingen zoals flyers, posters etc. 
Tevens maken we in het kledingregistratie systeem van de club, welke bij jullie de kleding besteld, een knop “kleding bestellen” die linkt naar jullie website/shop zodat de club snel en gemakkelijk nieuwe kleding kan bestellen.

Ook zijn wij actief op Sociale Media waarmee we proberen zoveel mogelijk sportclubs te benaderen. Wij richten ons voornamelijk op sportclubs met teamsporten zoals voetbal, volleybal, honkbal, rugby, hockey en basketbal. Naast sportkleding kan ons systeem ook een prima oplossing zijn voor bedrijfskleding.

Wat vragen wij?

Het enige wat wij van jullie vragen is dat je ons introduceert bij de sportclubs die bij jullie klant zijn, zodat ze hun (sport)kleding gemakkelijk en overzichtelijk kunnen bijhouden binnen ons systeem. 
We kunnen het systeem aanpassen naar de wensen van de klant.

Leuk voor jullie klanten

Bij het aangaan van deze samenwerking ontvangen jullie een unieke kortingscode die jullie aan klanten kunnen geven waarmee ze bij ons 10% introductie korting krijgen.

Interesse? 

Neem dan even contact met ons op. We horen graag van je!

 035 203 1405
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

← Terug