Kleding nummeren?

Hoe je de clubkleding van nummers voorziet mag ieder voor zich bepalen uiteraard.
Het is een optie om dit met behulp van sublimatie te doen. 

Wat is sublimatie

Sublimatiedruk is een techniek die gebruikt kan worden om een print als het ware in het oppervlakte van het product te "bakken". Wanneer de speciale sublimatie-inkt wordt verhit tot 160 -200 ℃, laat deze los van de transferfolie en hecht deze aan de kleding / het materiaal. De inkt heeft een hoge kras- en wasbestendigheid waardoor het een lange levensduur heeft.

Voor dit proces ben je, naast de kleding / het materiaal, twee dingen nodig. Een transferpers en de nummers op transferfolie.
Beide kun je via ons bestellen zodra je een abonnement op het Kledingregistratie systeem hebt.

 

Schematische weergave van sublimatiedruk Sublimatiedruk

 

Wat wij aanbieden

Na enig onderzoek en het inwinnen van het nodige advies van specialisten hebben we besloten om voor kwaliteit te gaan. 
Uiteraard zijn er goedkopere transferpersen op de markt, maar vergis je niet hoeveel zo'n apparaat te voorduren heeft.

Stel dat je club 1000 leden heeft en ieder lid krijgt een presentatie pak, een tas en een wedstrijdtenue. Dat zijn al 5 nummers per lid (jas + shirt + 2x broek + tas), dus voor de hele club al 5000x een nummer persen. Dan wil je een betrouwbaar en degelijk apparaat hebben staan die jaren mee gaat.

Transfers

De transferfolie voor de nummers laten wij bij een professioneel bedrijf met jaren ervaring maken. Zodat we zeker weten dat het goed gebeurt.

Je kunt de nummers rondom uitknippen of snijden zodra je deze gaat gebruiken. Snij ruim om de nummers heen en leg het nummer in spiegelbeeld op de kleding, sluit de pers en wacht tot de timer klaar is. Trek de folie van de kleding en het nummer zit in de kleding geperst.
 
Nummer
Nummers

 

 

Transferpers

De transferpers die wij aanbieden is kwalitatief echt top kwaliteit! Er zijn goedkopere persen te koop, maar die willen wij niet aanbieden gezien de snelle slijtage van de persplaat en betrouwbaarheid van het warmte element. 

Deze Sefa iCAP E Heat Transfer Press is een apparaat waar je jaren op kunt vertrouwen! 
icap-e
icap-e1
icap-e-2
 


De transfers en transferpers zijn na registratie/inlog te bestellen via de webshop.